SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Utebelysning

Utebelysning för altan och trappor ger ett stort lyft till er utomhusmiljö, vi har till exempel ett stort utbud av decklights. Belysning för väggen eller takfoten ger ett lyft för hela huset samtidigt som det ger ökad trygghet genom att ha ljust runt huset under dygnets mörka timmar. Sedan kan man komplettera med belysning för trädgården ett bra alternativ för att få en trevligare trädgård och ha glädje av den större del av tiden. Till Utebelysning är LED att rekommendera då den är ofta är tänd under många timmar per dygn. Förbrukningen mycket låg på utebelysning med LED-teknik och livslängden är lång vilket gör den billig i drift och underhållsfri. Utebelysningen är något som brukar vara tänt under längre perioder och därmed finns pengar att spara eftersom LED belysningen drar mycket mindre ström än motsvarande halogen- eller lågenergilampa. Använd gärna till ett skymningsrelä så tänds utebelysningen endast när det är mörkt. På detta sätt ökar man både livslängden på armaturerna samt sparar både ström och miljö.


Det finns många modeller i olika utföranden att välja på oavsett vilken typ av utebelysning man är ute efter. Utomhusbelysning finns både som kompletta armaturer med inbyggda LED-ljuskällor och med en sockel där man kan använda den ljuskällan man tycker att passar syftet bäst. De armaturer som har en inbyggd ljuskälla har ett varmitt sken eftersom det är det som oftast ger den finaste effekten utomhus. Vilken effekt på lampan man skall välja är helt beroende på syftet med belysningen, är det ren dekoration så är en svagare med ett varmt sken att föredra. Vill man däremot lysa upp krävs lite mer effekt. Vi har lång erfarenhet ev detta och hjälper gärna till med tips och råd.

Nedan kan ni välja vilken typ av utebelysning ni vill titta närmare på.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

238 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Strömförsörjning

Rörelsevakt

Färgtemperatur Kelvin

Effekt Watt

Färg

IP klass

Typ

Spänning

Varumärke

Serie

Sockel

Stäng

Utebelysning

Utebelysning i ett brett sortiment från flera olika leverantörer i många olika varianter beroende på syftet. Skapa en härlig miljö kring huset och uteplatsen med utebelysning. Stort och utbyggbart system med altanbelysning som kan installeras själv då det är ett smidigt 12V system. Vi har utebelysning i form av fasadbelysning och trädgårdsbelysning och mycket mer från olika leverantörer i olika prisnivåer och utföranden. Allt från ren dekorationsbelysning till kraftiga armaturer för att lysa upp större ytor. Skulle det vara så att det finns en specifik produkt som ni inte hittar är ni alltid välkomna att höra av er för pris och information. Vi uppdaterar och breddar kontinuerligt vårt sortimentet med utomhusbelysning.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi