•   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

Utebelysning

Utebelysning för altan och trappor ger ett stort lyft till er utomhusmiljö. Utomhusbelysning för väggen eller takfoten ger ett lyft för hela huset samtidigt som det ger ökad trygghet genom att ha ljust runt huset under dygnets mörka timmar. Med LED utomhusbelysning är förbrukningen låg och livslängden lång vilket gör den billig i drift och underhållsfri. Anslut den gärna till ett skymningsrelä så tänds utebelysningen endast när det är mörkt.

Utomhusbelysning för fasaden finns både som kompletta armaturer med inbyggda LED lampor och för GU10 ljuskällor. Fasadbelysningen har varmitt sken för ett trevligt ljus på väggen. Enkla att montera med den medföljande monteringsplattan som skruvas på väggen. Utomhusbelysningen är något som brukar vara tänt under längre perioder och därmed finns pengar att spara eftersom LED belysningen drar mycket mindre ström än motsvarande halogen- eller lågenergilampa. 

Klicka på nedan kategori för att sortera på de produkter ni är intresserade av:

Läs mer
Nollställ filtret

105 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Typ

Varumärke

Serie

Stäng

Utebelysning i ett brett sortiment från flera olika leverantörer. Skapa en härlig miljö kring huset och uteplatsen med utebelysning. Stort system med altanbelysning som är utbyggbart från inLED. Fasadbelysning och trädgårdsbelysning från olika leverantörer i olika prisnivåer och utföranden. Skulle det vara så att det finns en specifik produkt som ni inte hittar är ni alltid välkomna att höra av er för pris och information. Vi uppdaterar och breddar kontinuerligt sortimentet av utebelysning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information