SvenskaSuomi

  •   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

Utebelysning

Utebelysning för altan och trappor ger ett stort lyft till er utomhusmiljö. Utomhusbelysning för väggen eller takfoten ger ett lyft för hela huset samtidigt som det ger ökad trygghet genom att ha ljust runt huset under dygnets mörka timmar. Förbrukningen mycket låg på utebelysning med LED-teknik och livslängden är lång vilket gör den billig i drift och underhållsfri. Anslut den gärna till ett skymningsrelä så tänds utebelysningen endast när det är mörkt.

Utomhusbelysning för fasaden finns både som kompletta armaturer med inbyggda LED lampor och för GU10 ljuskällor. Fasadbelysningen har varmitt sken för ett trevligt ljus på väggen. Enkla att montera med den medföljande monteringsplattan som skruvas på väggen. Utebelysningen är något som brukar vara tänt under längre perioder och därmed finns pengar att spara eftersom LED belysningen drar mycket mindre ström än motsvarande halogen- eller lågenergilampa. 

Nedan kan ni välja vilken typ av utebelysning ni vill titta närmare på.

Läs mer
Nollställ filtret

113 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Typ

Varumärke

Serie

Sockel

Stäng

Brett sortiment av utebelysning

Utebelysning i ett brett sortiment från flera olika leverantörer. Skapa en härlig miljö kring huset och uteplatsen med utebelysning. Stort system med altanbelysning som är utbyggbart från inLED. Fasadbelysning och trädgårdsbelysning från olika leverantörer i olika prisnivåer och utföranden. Skulle det vara så att det finns en specifik produkt som ni inte hittar är ni alltid välkomna att höra av er för pris och information. Vi uppdaterar och breddar kontinuerligt sortimentet av utebelysning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi