SvenskaSuomi

  •   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

Designlight

Hos oss hittar ni Designlight produkter till bra priser och med snabba leveranser. Vid frågor om produkterna finns vi tillgängliga på telefon och mail och ni är alltid välkomna att kontakta oss.

Designlight Scandinavian AB, startades 1996 av paret Björn och Jessica Hultqvist, ett företag med fokus på snyggt designade belysningsprodukter av hög kvalitet. Med utgångspunkt i Moheda har Designlight utvecklats till ett av de ledande inom LED-belysning.

Design och funktion är viktigt för Designlight.
De är en tillverkare vilket innebär att de är med och styr alla steg i processen när nya artiklar tas fram. Det handlar om tidskrävande processer där all tillverkning sker efter egen design, med fokus på smidighet och mycket hög kvalité. Designlight lägger stor vikt vid montaget av LED-artiklar, det skall vara enkelt och framförallt säkert att installera produkterna. Idag utgörs Designlight av 19 anställda, de flesta av oss hittar du på vårt kontor & lager i Moheda.

Läs mer
Nollställ filtret

39 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Effekt

Passar i

Färgtemperatur

IP klass

Riktbar

Håltagning

Höjd

Ljusflöde

Dimbar

Typ

Varumärke

Stäng

Designlight produkter av hög kvalitet

Designlight LED spotlights håller hög kvalitet och ligger alltid i framkant med design och teknik. Det finns även övriga typer av produkter i Designlights sortiment och är det någon produkt som ni är ute efter som inte finns ovan så är ni alltid välkomna att höra av er så löser vi det. Vi hjälper er även med frågor om produkterna och tips kring installation med mera.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi