SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Designlight

Designlight produkter till bra priser och med snabba leveranser. Vid frågor om produkterna finns vi tillgängliga på telefon och mail och ni är alltid välkomna att kontakta oss. Genom ett nära samarbete med leverantören så har vi alltid tillgång till det senaste och kan erbjuda en väldigt bra support både gällande produktfrågor och vid planeringen av ditt projekt.

Designlight Scandinavian AB, startades 1996 av paret Björn och Jessica Hultqvist, ett företag med fokus på snyggt designade belysningsprodukter av hög kvalitet. Med utgångspunkt i Moheda har Designlight utvecklats till ett av de ledande inom LED-belysning.

Design och funktion är viktigt för Designlight.

De är en tillverkare vilket innebär att de är med och styr alla steg i processen när nya artiklar tas fram. Det handlar om tidskrävande processer där all tillverkning sker efter egen design, med fokus på smidighet och mycket hög kvalité. Designlight lägger stor vikt vid montaget av LED-artiklar, det skall vara enkelt och framförallt säkert att installera produkterna utan att för den skull tumma på funktion eller kvalitet, tvärtom går detta ofta hand i hand. Idag utgörs Designlight av 19 anställda, de flesta finns på Designlights kontor & lager i Moheda.

Miljö
Designlight jobbar hela tiden för att vara så miljövänliga som möjligt. Mycket vikt läggs vid att både produktionen av produkterna och verksamheten i stort skall göras med förnybara naturresurser så långt det är möjligt. Detta miljöarbete genomsyrar alltså hela företaget där man hela tiden jobbar för att vara så miljövänliga som möjligt. När det gäller miljövänligt så är LED-tekniken synnerligen ledande inom belysning eftersom elförbrukningen är väldigt låg och livslängden mycket lång jämfört med traditionella ljuskällor.

Designlights produkter
Designlight har en rad olika produkter i sitt sortiment men fokus ligger på spotlights, strålkastare, lister med LED ljuskällor. Nedan finner ni ett större urval av Designlights produkter, dessa produkter håller en mycket hög kvalitet. Det är en av anledningarna till att vi har valt att skapa ett nära samarbete med Designlight. Tack vare vårt nära samarbete med tillverkaren har vi även tillgång till bästa tänkbara support och får alltid snabba leveranser om något skulle vara slut i vårt lager. Strålkastarna är proffsmodeller som oftast används till skidanläggningar, parkeringar och liknande. Spotlights och lister är för både proffsbruk, många elektriker använder dessa i sina installationer i kunders hem men även i kontor, butiker och liknande anläggningar. Sammantaget är det produkter av mycket hög kvalitet med bra ljus och hög effektivitet. Vid frågor kring produkterna så är du alltid välkommen att kontakta oss, antingen via mail eller telefon.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

114 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Rörelsevakt

Färgtemperatur Kelvin

Effekt Watt

Ljusflöde Lumen

Håltagning Ø mm

Höjd

Infällnadsdjup mm

Färg

Riktbar

IP klass

Ljuskälla

Typ

Spänning

Varumärke

Skensystem

Dimmerfunktion

Stäng

Designlight produkter av hög kvalitet

Designlight LED spotlights håller hög kvalitet och ligger alltid i framkant med design och teknik. Det finns även övriga typer av produkter i Designlights sortiment så som strålkastare, ljuskällor, utomhusbelysning med mera. Är det någon produkt som ni är ute efter som inte finns ovan så är ni alltid välkomna att höra av er så hjälper vi till med detta. Vi hjälper er även med frågor om produkterna och tips kring installation med mera.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi