SvenskaSuomi

  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 49kr)

Taklampor

Taklampor från populära varumärken i en mängd olika utföranden. Välj bland många olika färger, former och olika material. Med rätt taklampa så får man både det rätta ljuset och en fin inredningsdetalj. Även om dessa är benämnda som taklampor fungerar flera av dem alldeles utmärkt att även användas på väggen. Det finns många modeller i olika utföranden att välja på beroende på vilken typ man är ute efter. De finns både med inbyggd LED-ljuskälla och med en sockel där man kan använda den ljuskällan man tycker att passar syftet bäst. De armaturer som har en inbyggd ljuskälla har ett varmvitt sken då det är det mest populära valet för taklamporna. Vilken effekt på lampan man skall välja är helt beroende på syftet med belysningen, är det dekorationsbelysning så är en svagare lampa med ett varmt sken. De med extra varmvitt sken ger en riktigt fin mysbelysning men inte lika mycket ljus. Fråga oss om ni är osäkra på vilken ljuskälla ni skall välja, vi hjälper er när ni skall köpa taklampa.

Taklampor vardagsrum

Att ha en taklampa som vardagsrumslampa är ett väldigt vanligt sätt att lösa belysningen i vardagsrummet. Dessutom kan man med rätt lampa få en riktigt fin inredningsdetalj som lyfter vardagsrummet både känslan och rent visuellt. Beroende på takhöjd kan man ha en stor taklampa eller kombinera flera taklampor i vardagsrummet. Något som kan vara bra att tänka på är placeringen dels för att få en bra belysning men som inte är i vägen både när man rör sig där samt stör sikten när man umgås med vännerna. Taklamorna i vardagsrummet bör också vara dimbara så man kan få det riktigt mysiga belysningen på kvällen likväl som en bra städbelysning. Här kan man med fördel välja en ljuskälla med ett varmt ljus eller den kanske bästa kombinationen - en med dim-to-warm funktion. Detta är en lampa som ändrar till en varmare färgtemperatur på ljuset när man dimrar ned den. På så vis kan man få bra vardagsrumslampa när man behöver det, och en riktig mysbelysning när man dimrar ned ljuset. En populär taklampa i vardagsrummet är fjäderlampan som finns i olika storlekar och färger.

 

Läs mer
Nollställ filtret

209 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Skymningssensor

Rörelsevakt

Färgtemperatur Kelvin

Effekt Watt

Ljusflöde Lumen

Storlek Ø

Färg

Riktbar

IP klass

Ljuskälla

Spänning

Varumärke

Sockel

Stäng

Taklampa sovrum

Det mest populära sättet att lösa belysningen i ett sovrum är en fin mysig taklampa i ett mjukt material. Att sätta en taklampa i sovrummet är oftast ett ganska enkelt ingrepp. I många fall kan man bara byta skärmen om man vill förändra sin befintliga sovrumslampa. Ofta vill man ha en mjuk och behaglig sovrumsbelysning och då är de populära fjäderlamporna ett perfekt val av sovrumslampa. Med fördel kan den vara dimbar så att man både kan njuta av en mysig belysning när man skall lägga sig samt dra nytta av ett starkare ljus när man skall städa.

Vi har många taklampor från populära varumärken i vårt sortiment. Vi har modeller för de flesta rum och syften. Sortimentet uppdateras hela tiden och nya varumärken tillkommer. Taklamporna i denna kategori är uppdelade i flera kategorier med olika armaturer beroende på vilken typ man söker. Utgå från ert behov och om ni vill ha en lampa med riktat ljus eller med en större spridning. Alla modeller funkar fint i de flesta av hemmets rum, men är i helt olika stil och form som gör att man kan skapa spännande komplement till sin inredningsdesign.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller önskemål utanför sortimentet som finns ovan.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi