SvenskaSuomi

  •   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

Taklampor

Taklampor från populära varumärken i en mängd olika utföranden. Välj bland många olika färger, former och olika material. Med rätt taklampa så får man både det rätta ljuset och en fin inredningsdetalj. Även om dessa är benämnda som taklampor fungerar flera av dem alldeles utmärkt att även användas på väggen. Det finns många modeller i olika utföranden att välja på beroende på vilken typ man är ute efter. De finns både med inbyggd LED-ljuskälla och med en sockel där man kan använda den ljuskällan man tycker att passar syftet bäst. De armaturer som har en inbyggd ljuskälla har ett varmitt sken då det är det mest populära valet för taklamporna. Vilken effekt på lampan man skall välja är helt beroende på syftet med belysningen, är det dekorationsbelysning så är en svagare lampa med ett varmt sken. De med extra varmvitt sken ger en riktigt fin mysbelysning men inte lika mycket ljus. Fråga oss om ni är osäkra på vilken ljuskälla ni skall välja.

Taklamporna i denna kategori är uppdelade i kategorier med takspotlights, plafonder och pendlade armaturer samt skärmar och lampupphäng. Med skärmar och upphäng kan man själv kombinera vilken typ av taklampa man vill ha. Utgå från ert behov och om ni vill ha en taklampa med riktat ljus eller med en större spridning. Alla funkar fint i de flesta av hemmets rum, men är i helt olika stil och form som gör att man kan skapa spännande komplement till sin inredningsdesign.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller önskemål utanför sortimentet som finns nedan.

Läs mer
Nollställ filtret

158 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Rörelsevakt

Ljuskälla

Dimbar

Varumärke

Färg

Storlek Ø

Stäng

Taklampor i ett brett sortiment

Vi har många taklampor från populära varumärken i vårt sortiment. Vi har modeller för de flesta rum och syften. Sortimentet uppdateras hela tiden och nya varumärken tillkommer. Hittar ni inte de ni söker, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi