SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

LED slingor

LED slingor för dekoration både för utom- och inomhusbruk. LED slingor skapar en mysig atmosfär i oavsett om de placeras i uterummet, på uteplatsen eller inomhus. De är väldigt enkla att montera, antingen med clips eller med dubbelhäftande tejp. Vill du göra en fast installation av slingan blir det snyggast om du köper till en aluminiumprofil att placera den i. I denna kategori hittar du äen LED slingor i form av Partyslingor och motsvarande. Dessa inkluderar oftast en transformator och är i fasta längder. 

En LED slinga är en riktig stämningshöjare till grillfesten, barnkalaset eller söndagsmiddagen och skapar ett fint dekorativt ljus. Välj mellan de stilrena lamporna med varmvitt ljus eller slingorna med färgade lampor. Det finns även slingor som drivs med batteri om man inte har tillgång till ström på annat sätt. Man kan även använda dem till bordsdekoration om man inte vill hänga upp dem. Användningsområdena är många och det är en väldigt enkel och billig lösning när man vill ha en mysig stämningshöjare. Alla slingor kan användas inomhus men om man är ute efter ljusslingor för utomhusbruk bör man läsa att de faktiskt är klassade för ändamålet. Tveka inte att höra av er om ni har frågor kring produkterna, vi hjälper er gärna.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

51 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Färgtemperatur Kelvin

IP klass

Spänning

Varumärke

Serie

Stäng

LED slingor och ljusslangar

Med LED slingor är det enkelt och smidigt att få till en mysig belysning i vilket rum man än väljer att sätta den i. Allt från barnrummet till uterummet eller varför inte i köket, det blir ett fint dekorationselement som kompletterar den övriga inredningen och skapar ett mysigt ljus. Beroende på var man tänkt använda den finns det lite att tänka på, vissa LED slingor är endast för inomhusbruk och andra kan användas både inom- och utomhus. Sedan är de även olika material i lampgloberna vilket kan vara bra att ta hänsyn till. Exempelvis kan det vara bra att välja en LED slinga med plastglober till barnrummet medan man kanske gärna har en med glasglober i vardagsrummet. Vill man ha långa längder så är ljusslangarna ett mycket bra alternativ, dessa kan användas ute och funkar bra till tillexemel trappräcket, takfoten eller liknande. Vi ger gärna tips och hjälper till med produktfrågor, tveka inte att kontakta oss.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi