SvenskaSuomi

  •   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

Fasadbelysning

Fasadbelysning i olika design och modeller, både kompletta armaturer med inbyggda LED lampor och armaturer som behöver kompletteras med ljuskälla. Fasadbelysningen är tillverkad för att klara väder och vind och kan installeras såväl utomhus på väggen som inomhus. Ett varmitt sken är vanligaste valet för ett trevligt ljus på väggen. Dessa är enkla att montera med den medföljande monteringsplattan som skruvas på husets fasad. Installationen bör dock utföras av elektriker. Fasadbelysning är något som brukar vara tänt under längre perioder och därmed finns pengar att spara eftersom LED belysningen drar mycket mindre ström än motsvarande halogen- eller lågenergilampa och livslängden är betydligt längre. En LED lampa av god kvalitet har ofta en livslängd på mer än 30000 timmar.

Ge ert hus en snygg fasad samtidigt som ni får marken runt om huset upplyst. Att ha ljust runt huset känns ofta tryggare och kan även göra att man slipper besök från obehöriga.

Läs mer
Nollställ filtret

48 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Varumärke

Färg

Stäng

Fasadbelysning i ett brett sortiment

Fasadbelysning finns i många olika utföranden. Alltfrån traditionella fasadlampor som lyser upp ett område kring huset till modeller som är mer inriktade på att skapa snygga ljuskäglor på fasaden. Även den senare lyser upp kring huset och skapar en ljusare trädgård. Oavsett vilken av modellerna man är ute efter så är fasadbelysning något som verkligen gör huset och trädgården trevligare. Vill ni ha tips och råd kring valet av fasadbelysning så är ni alltid välkomna att kontakta oss. Är det någon modell utöver vårt sortiment som intresserar er så kan vi även hjälpa er med detta.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi