SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Fasadbelysning

Fasadbelysning i olika design och modeller, både kompletta armaturer med inbyggda LED lampor och armaturer som behöver kompletteras med ljuskälla. Fasadbelysning är tillverkad för att klara väder och vind och kan installeras såväl utomhus på väggen som inomhus. Ett varmitt sken är vanligaste valet för ett trevligt ljus på väggen. Dessa är enkla att montera med den medföljande monteringsplattan som skruvas på husets fasad. Installationen bör dock utföras av elektriker. Fasadbelysning är något som brukar vara tänt under längre perioder och därmed finns pengar att spara eftersom LED belysningen drar mycket mindre ström än motsvarande halogen- eller lågenergilampa och livslängden är betydligt längre. En LED lampa av god kvalitet har ofta en livslängd på mer än 30000 timmar.
Skaffa en utomhusbelysning vägg för att få en snygg fasad och ett upplyst hus. Det är ett trevligt sätt att få ljus runt huset och gör en stor skillnad för helhetsintrycket för huset när mörkret faller på. Fasadbelysningen är ett mycket bra komplement om man har trädgårdbelysning eller så fungerar den även bra om man inte har annan belysning utomhus. Det är ett bra sätt att hålla obehöriga på avstånd då man har ljus runtom huset. Men framförallt är det ett lyft för huset och gör att huset är extra trevligt att komma hem till. Oavsett vilken typ av utomhusbelysning för vägg man gillar så kommer det att lyfta hela husets utseende och gör det lite mer hemtrevligt.

Ge ert hus en snygg fasad samtidigt som ni får marken runt om huset upplyst med fasadlampor. Att ha ljust runt huset känns ofta tryggare och kan även göra att man slipper besök från obehöriga.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

74 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Strömförsörjning

Rörelsevakt

Färgtemperatur Kelvin

Effekt Watt

Färg

IP klass

Varumärke

Serie

Stäng

Fasadbelysning LED

Fasadbelysning finns i många olika utföranden. Alltfrån traditionella fasadlampor som lyser upp ett område kring huset till modeller som är mer inriktade på att skapa snygga ljuskäglor på fasaden. Även den senare lyser upp kring huset och skapar en ljusare trädgård. Oavsett vilken av modellerna man är ute efter så är fasadbelysning LED något som verkligen gör huset och trädgården trevligare. Vill ni ha tips och råd kring valet av fasadbelysning så är ni alltid välkomna att kontakta oss. Är det någon modell utöver vårt sortiment som intresserar er så kan vi även hjälpa er med detta.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi