SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Badrumsbelysning

Badrumsbelysning med spotlights i kombination med spegelbelysning skapar förutom en bra belysning i badrummet också en härlig atmosfär. För badrumsbelysning som monteras minst 60cm utanför dusch/bad räcker det att de har en IP-klassning på IP20. Detsamma gäller belysning i badrummets tak om takhöjden är minst 225cm, takhöjder under detta kräver minst IP44-klassning på armaturerna. Bästa belysningen i badrum får man genom att kombinera med badrumsbelysning på väggen och badrumsbelysning i taket. Tillsammans får man dels både en grundbelysning samt tillexempel spegelbelysning. Takbelysningen i badrummet kan man med fördel ha något starkare men dimbar och separat brytare till tillexempel spegel belysningen. På detta sätt kan man få bra städbelysning och ha stämningsbelysning när man badar badkar etc.

Badrumsbelysningen kan lösas på många sätt och det finns verkligen utrymme att vara kreativ. I ett större badrum kan man ha flera mini-spottar längs en av väggarna som stämningsbelysning eller för att belysa en fondvägg med struktur. Alternativt så kan man ha dem i duschutrymmet medan man har andra spotlights/armaturer som grundbelysning tillsammans med badrumsskåp med belysning. Det finns många fina och roliga lösningar som hjälper till att göra badrummet till det lilla extra. Sedan är det givetvis så att man ibland vill hålla det enkelt, tillexempel i det mindre badrummet eller gästtoaletten. Då räcker det i många fall med en takbelysning i badrummet, i form av en plafond eller motsvarande. Vi hjälper gärna till med tips och idéer kring val av badrumsbelysning och vad man bör tänka på.

Kontakta oss gärna för mer information om badrumsbelysning.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

64 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Skymningssensor

Rörelsevakt

Färgtemperatur Kelvin

Effekt Watt

Ljusflöde Lumen

Håltagning Ø mm

Storlek Ø

Höjd

Infällnadsdjup mm

Färg

Riktbar

IP klass

Ljuskälla

Spänning

Varumärke

Stäng

Badrumsbelysning vägg

Vi har en stor bredd av belysning till badrum i varierad design. Hos oss hittar ni det mesta inom badrumsbelysning och vårt sortiment sträcker sig vidare än det som visas ovan. Om ni inte finner det ni söker är ni alltid välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att hitta just er favorit. Vi har lång erfarenhet av att planera badrumsbelysning och hjälper er gärna med detta. Det spelar ingen roll om ni vill hitta en speciell lösning med det lilla extra eller om det endast behövs en enklare men funktionell lampa, det viktiga är att ni får en bra badrumsbelysning.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi