SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

LED paneler

LED paneler av hög kvalitet för belysning i kontoret, butiken eller liknande lokaler. Våra LED paneler är belysningsarmaturer i snygg design med plan vit kant för en snygg integration i undertaken. En LED panel är endast ca 10mm tunn, men det behövs minst ca 30mm ytterligare för drivdonet som kan placeras bredvid eller ovanpå respektive LED panel. LED panelerna finns i flera utföranden, välj om de skall vara dimbara eller vilken färgtemperatur de skall ha. Färgtemperaturen för ett varmvit ljusfärg är 3000K och 4000K är en neutralvit ljusfärg. Färgtemperaturen som vanligen används som arbetsbelysning i tillexempel kontor är 4000K. Detta ger ett piggare ljus som gör att man hålls mer alert under arbetsdagen. Ljuset påverkar både välmående och prestation vilket givetvis är viktigt på en arbetsplats, därför är det viktigt att ha tillräcklig och bra belysning. Detta hjälper till att man har lättare att koncentrera sig under hela dagen och är piggare. Färgåtergivningen är över Ra 80 för ett fint och naturligt ljus. 

Tackvare linsmaterialet som sprider ljuset jämt så ger LED panelerna ett bra ljus utan att blända. Installationen är oftast väldigt enkel, framförallt i lokaler med undertak av plattor som sitter i bärverk, då ersätter man takplattan med LED paneler av samma storlek. De dimbara LED panelerna levereras med drivdon som har inbygd SwitchDim och dimras med en återfjädrande tryckströmbrytare. LED panelerna som inte är dimbara levereras med ca 1,8m kabel och stickkontakt för enkel installation.

Vi kan även göra besök på plats hos kunder, i framförallt Stockholmsregionen, och kan hjälpa till med allt från planering till installation av produkterna. Hör gärna av er till oss för mer information eller om ni önskar offert.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

20 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

IP klass

Spänning

Varumärke

Dimmerfunktion

Stäng

LED panel tak

Led paneler i tak ger en mycket bra allmänbelysning på kontoret, i korridorer samt butiker. De är energisnåla och har en väldigt låg bländning vilket ger en behaglig belysning. Vill man byta ut sina traditionella lysrörsarmaturer i taket är LED paneler det allra enklaste och smidigaste att ersätta med. Samtidigt så sänker man elförbrukningen och underhållsbehovet, detta ger en bättre totalekonomi. Vi hjälper er att beräkna antal som behövs beroende på typ av lokal och vad den används till, vi kan även komplettera dessa med beräkningar på hur stor besparingen blir på elförbrukningen. Lägg därtill att man slipper blinkande lysrör som håller på att ge upp och kanske sitter högt upp så att det är svårt att byta. Så att byta till LED panel i taket ger en bra belysning som är underhållsfri och med lägre energiförbrukning.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi