SvenskaSuomi

  •   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

LED paneler

LED paneler av hög kvalitet för belysning i kontoret, butiken eller liknande lokaler. Våra LED paneler är belysningsarmaturer i snygg design med plan vit kant för en snygg integration i undertaken. En LED panel är endast ca 10mm tunn, men det behövs minst ca 30mm ytterligare för transformatorn som kan ligga ovanpå respektive LED panel. Färgtemperaturen som vanligen används som arbetsbelysning är 4000K alltså ett neutralvitt ljus. LED paneler kan beställas i önskad färgtemperatur. Färgåtergivningen är över Ra 80 för ett fint och naturligt ljus. 

Linsmaterialet är utvecklat av Mitsubishi och är framtaget för att ge ett jämt och bra ljus utan bländning. Installationen är oftast väldigt enkel, framförallt i lokaler med undertak av plattor som sitter i bärverk, då ersätter man takplattan med LED paneler av samma storlek. De dimbara LED panelerna levereras med transformatorer som har inbygd SwitchDim och dimras med en återfjädrande tryckströmbrytare. Samtliga levereras med ca 1,8m kabel och stickkontakt för enkel installation.

Vi gör även besök på plats hos kunder, i framförallt Stockholmsregionen, och kan hjälpa till med allt från planering till installation av produkterna. Hör gärna av er till oss för mer information eller om ni önskar offert.

Läs mer
Nollställ filtret

13 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Varumärke

Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi