SvenskaSuomi

  •   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

Hidealite

Hidealite LED produkter i en stor bredd till bra priser. Hide-a-lite är ett av de marknadsledande företagen inom belysningsprodukter med LED-teknik. Varumärket Hidealite ägs av Elektro Elco AB som har en lång erfarenhet av att välja ut de bästa produkterna för den nordiska marknaden.

Nedan finner ni alltifrån Hidealite utebelysning och trädgårdsbelysning till produkter för inomhusbruk. Se tillexempel på Spotlight Garden systemet som är ett mycket fint och gediget 12-system som är enkelt att installera själv. Utöver detta finns en stor bredd på 230V armaturer för fast installation på huset och för trädgården. 
Sedan finns det även stor bredd på inomhusprodukter från denna leverantör. För husets alla rum och till de flesta ändamål. Många populära produkter som är både elektrikerns och användarens favoriter. Till exempel Hidealite spotlight finns det gott om i många hus och hem. Det är genomtänkta produkter som är både snygga och håller hög kvalitet. Samtidigt som ett brett sortiment med produkter för de flesta behov och platser.

Läs mer
Nollställ filtret

27 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Effekt

Passar i

Färgtemperatur

IP klass

Riktbar

Håltagning

Höjd

Ljusflöde

Ljuskälla

Typ

Varumärke

Serie

Spänning

Färg

Skensystem

Stäng

Hide a lite produkter med kvalitet

Det som kännetecknar Hide a lites snygga produkter är en gedigen kvalitet och lång livslängd. Detta oavsett vilken kategori av produkter man tittar på. Som tidigare nämnt så hittar man produkter från Hide a lite till de flesta ändamål både för inom- och utomhusbruk. Genom vårt fina samarbete med leverantören så kan vi ge bästa möjliga support kring produktfrågor och annat. Som specialister inom belysningsprodukter och planering hjälper vi er gärna med detta.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi