SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Hidealite

Hidealite LED produkter i en stor bredd med riktigt hög kvalitet. Hide-a-lite är ett av de marknadsledande företagen inom belysningsprodukter med LED-teknik. Varumärket Hidealite ägs av Elektro Elco AB som har en lång erfarenhet av att välja ut de bästa produkterna för den nordiska marknaden. Produkter som håller hög kvalitet och som har en modern och snygg design.

Nedan finner ni alltifrån Hidealite utebelysning och trädgårdsbelysning till produkter för inomhusbruk. Se tillexempel på Spotlight Garden systemet som är ett mycket fint och gediget 12V-system som är enkelt att installera själv. Utöver detta finns en stor bredd på 230V armaturer för fast installation på huset och i trädgården. 

Sedan finns det även stor bredd på inomhusprodukter från denna Svenska leverantör. För husets alla rum och till de flesta ändamål. Många populära produkter som är både elektrikerns och användarens favoriter. Ett exempel på detta är Hidealite spotlights som det finns gott om i många hus och hem samt offentliga miljöer. Det är genomtänkta produkter som är både snygga och håller hög kvalitet. Samtidigt som ett brett sortiment med produkter för de flesta behov och platser. Det är funktion och hållbarhet som ligger i fokus när man tittar på dessa produkter. Riktigt smarta lösningar för de flesta ändamål inte bara för hemmet, det finns en hel del produkter för offentlig miljö. Belysning till butiker, kontor och utemiljöer i en bra bredd, välj bland infälld allmänbelysning eller utanpåliggande lösningar i form av belysning för skensystem med en rad olika modeller. Dessa kan fås i olika färgtemperaturer och med olika typer av styrningar beroende på ändamål och önskemål. 

De är duktiga på att ta fram väldesignade produkter inom dessa segment som är anpassade eftervård nordiska marknad och klimat när det gäller produkter för utomhusbruk. Det som man alltid slås av när man tittar närmare på produkterna är den gedigna kämslanoch hur välbyggda de är. Dessutom är de genomtänkta och därmed även en fröjd för elektrikern att installera.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

177 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Skymningssensor

Rörelsevakt

Färgtemperatur Kelvin

Effekt Watt

Ljusflöde Lumen

Håltagning Ø mm

Storlek Ø

Höjd

Infällnadsdjup mm

Färg

Riktbar

IP klass

Ljuskälla

Typ

Spänning

Varumärke

Serie

Skensystem

Dimmerfunktion

Stäng

Hidealite produkter med kvalitet

Det som kännetecknar Hide a lites snygga produkter är en gedigen kvalitet och lång livslängd. Detta oavsett vilken kategori av produkter man tittar på. Som tidigare nämnt så hittar man produkter från Hide a lite till de flesta ändamål både för inom- och utomhusbruk. Genom vårt fina samarbete med leverantören så kan vi ge bästa möjliga support kring produktfrågor och annat. Som specialister inom belysningsprodukter och planering hjälper vi er gärna med detta.

För företaget Hidealite så är arbetet med att ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Detta jobbar man medvetet med i alla delar av verksamheten. Allt från produktutveckling till emballage av produkter, avfall och att de anställdas ansvar för minimerad miljöpåverkan i det dagliga arbetet. I detta kommer även logistikprocessen, att bedriva den på ett så effektivt sätt som möjligt med samordning av transporter och effektiv paketering samt källsortering.
 Man engagerar sig även, som det marknadsledande företag man är, i utveckling av standarder för den svenska marknaden inom belysning. Detta i syfte att hjälpa elinstallatörer och konsumenter i val av belysningsprodukter. Därför är Hidealite verksamma i flera branschorganisationer där man genom detta kan påverka branschen och på så vis ta ansvar för densamma.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi