SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

LED spotlights

LED spotlights i ett stort urval för både infälld och utanpåliggande installation. De flesta spotlights, i vårt sortiment, levereras kompletta med dimbart drivdon och dimras med en helt vanlig dimmer. Det finns både LED spotlight som har ett varmvitt ljus, ett svalare neutralvitt ljus och sådana som är Dim-to-warm. Dim-to-warm är förhållandevis nytt och gör att ljuset än mer motsvarar traditionella spotlights som blir varmare i ljuset desto mer man dimrar ned ljuset. Dimbara LED spotlights fungerar väldigt bra både som mysbelysning och bra allmänbelysning och kan användas i husets alla rum. Fördelarna med LED spotlights är många, de förbrukar mycket mindre ström och utvecklar väldigt lite värme jämfört med traditionella spotlights. Detta gör dem både miljövänligare och i längden bättre för plånboken. Livslängden på LED spotlights varierar men har generellt en mycket lång livslängd oftast mellan 30.000-50.000 timmar. De LED spottar vi har valt att jobba med håller hög kvalitet och har därmed en lång livslängd och väldigt bra funktion. De är givetvis även godkända enligt de krav som finns vilket gör dem till ett säkert val. Detta är inte minst en viktig aspekt att ta hänsyn till i valet av elektriska produkter.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt modell som passar ditt behov. Kontakta oss på mejl eller telefon så besvarar vi dina frågor och guidar er rätt.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

161 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Färgtemperatur Kelvin

Effekt Watt

Ljusflöde Lumen

Håltagning Ø mm

Storlek Ø

Höjd

Infällnadsdjup mm

Färg

Riktbar

IP klass

Ljuskälla

Spänning

Varumärke

Stäng

Brett sortiment av spotlights

Vi har ett brett sortiment av spotlights i olika former och färger. Välj även bland LED spotlight med olika färgtemperatur, mysigt varmvitt ljus 2700-3000K eller neutralvitt ljus på 4000K. Utöver detta finns det även LED spottar som varierar färgtemperaturen när den dimras, så kallad dim-to-warm. Den fungerar så att den ändrar färgtemperaturen från väldigt varmt ljus på till exempel 2000K när den är som lägst neddimrad och går upp till ca 2800K när den dimras upp. Detta sker steglöst i samband med att den dimras och är en väldigt populär funktion då den efterliknar funktionen i en traditionell ljuskälla. Det kräver heller ingen speciell dimmer utan fungerar med en helt vanlig dimmer. Vi har jobbat länge med belysning och har erfarenheten som krävs för att hjälpa er redan i planeringsskedet. Det är inte alltid så lätt att veta hur många LED spotlights som behövs och hur de bäst placeras i alla rum. Detta hjälper vi dig gärna med, kontakta oss om ni har frågor så hjälper vi dig.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi