SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Badrumslampor

Badrumslampa som spegelbelysning eller väggbelysning. Rätt badrumslampa gör stor skillnad i badrummet, nedan finner ni ett brett sortiment, kanske finner ni er favorit badrumslampa redan idag. Badrumslampor i många utföranden från flera olika tillverkare. Låt er inspireras av de olika formerna och designen på badrumslamporna och hitta den som passar just ert badrum. Belysning vid spegeln i badrum är en viktig funktion och då är en badrumslampa bredvid eller ovanför spegeln ett mycket bra sätt att få till en bra belysning. På detta sätt undviker man skuggor i ansiktet som resultatet kan bli med endast takbelysning. Med en bra belysning i badrummet blir morgonens sysslor så mycket enklare och trevligare. Att sminka eller raka sig med ett bra ljus gör oftast att resultatet blir bättre. Flera ljuskällor som lyser från flera håll är bästa tipset för en lyckad spegelbelysning. Betydligt mindre viktigt är det i på till exempel gästtoaletten där huvudbelysningen är det viktiga. Då räcker det oftast med en lampa på väggen eller i taket för en fullgod belysning. Nedan finner ni ett urval av badrumslampor, både med och utan ljuskälla. Komplettera gärna med en lämplig LED lampa till dem som inte levereras med ljuskälla.

Vi hjälper er gärna med val av badrumsarmaturer och vilken ljuskälla som eventuellt behövs mm, kontakta oss per mail eller telefon.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

21 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Skymningssensor

Rörelsevakt

Storlek Ø

Färg

Ljuskälla

Varumärke

Stäng

Brett sortiment av badrumslampor

Badrumslampor är ett mycket bra komplement till spotlights i badrummet. Det fungerar givetvis bra med endast badrumslampor för att göra de dagliga sysslorna i badrummet. Det är att föredra att placera lampor på väggen ovan eller bredvid spegeln än att endast ha spottbelysning från taket. Annars är det lätt hänt att man har belysningen bakifrån och då uppstår skuggor när man står framför spegeln. Det undviks med spegelbelysning som är monterad i närheten av spegeln och belyser ansiktet framifrån, gärna från flera håll för bästa resultat. Vi berättar gärna mer och hjälper er att hitta rätt.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi