•   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

Badrumslampor

Badrumslampor som spegelbelysning eller väggbelysning. Badrumslampor i många utföranden från flera olika tillverkare. Låt er inspireras av de olika formerna och designen på badrumslamporna och hitta den som passar just ert badrum. Spegelbelysning i badrum är en viktig funktion och då är en badrumslampa bredvid eller ovanför spegeln ett mycket bra sätt att få en bra belysning. På detta sätt undviker man skuggor i ansiktet som resultatet kan bli med endast takbelysning. Nedan finner ni ett urval av badrumslampor, både med och utan ljuskälla. Komplettera gärna med en lämplig LED lampa till dem som inte levereras med ljuskälla.

Vi hjälper er gärna med val av badrumsarmaturer och vilken ljuskälla som eventuellt behövs mm, kontakta oss per mail eller telefon.

Läs mer
Nollställ filtret

17 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Varumärke

Stäng

Brett sortiment av badrumslampor

Badrumslampa är ett mycket bra komplement till spotlights i taket. Det fungerar givetvis bra med endast badrumslampor för att göra de dagliga sysslorna i badrummet. Det är att föredra att placera lampor på väggen ovan eller bredvid spegeln än att endast ha spottbelysning från taket. Annars är det lätt hänt att man har belysningen bakifrån och då uppstår skuggor när man står framför spegeln. Det undviks med spegelbelysning som är monterad i närheten av spegeln och belyser ansiktet framifrån, gärna från flera håll för bästa resultat. Vi berättar gärna mer och hjälper er att hitta rätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information