SvenskaSuomi

  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Bordslampor

Bordslampor är ett trevligt inslag i inredningen. Det är ett väldigt bra komplement till övrig belysning och dessutom en fin inredningsdetalj. Använder man LED ljuskällor i bordslamporna så kan man ha den tänd hela tiden utan att elräkningen drar iväg. Det är trevligt att komma hem på kvällen och ha en grundbelysning i hemmet. Sedan kan bordslampan vara bra som läslampa, förutom att den lyser upp rummet och är fin som dekoration. Vill man ha en bordslampa avsedd för belysning till arbetsplatsen så har vi även många skrivbordslampor som fungerar lika bra i barnrummet som på kontoret.

De flesta bordslampor levereras utan ljuskälla och då framgår det under varje modell vilken ljuskälla man kan välja till. Utgångspunkten när det gäller lampan är att utgå från vad man skall ha den till, vill man främst ha bordslampan som dekorationsbelysning så kan man med fördel välja en ljuskälla med en varm färgtemperatur, mellan 1800-2600K med låg effekt. Skall den användas som läslampa är rekommendationen att använda en något starkare ljuskälla med ett inte fullt så varmt ljus, mellan ca 2700-3000K.

Vill man ha möjlighet att dimra lampan, det är inget problem. Det finns sladdimmer som man kan komplettera med om man vill ha möjlighet att dimra lampan på ett enkelt sätt. Både de som sätts direkt i uttaget och sådana som monteras på lampsladden. Då behöver man välja en dimbar ljuskälla för att ha möjlighet att dimra den.

Läs mer
Nollställ filtret

60 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Strömförsörjning

Storlek Ø

Färg

Ljuskälla

Varumärke

Sockel

LED / Halogen

Stäng

Bordslampor i vacker design

Vi har många fina bordslampor i vårt sortiment från flera av de mest populära varumärken. Design och kvalitet är viktigt för oss och därför finner ni de mest populära modellerna. Vi fyller kontinuerligt på sortimentet och lägger till nya leverantörer så det finns alltid en anledning att besöka oss igen. Finner ni inte den modell ni söker eller har övriga produktfrågor så är ni alltid välkomna att kontakta oss så hjälper vi er.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi