SvenskaSuomi

  •   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

LED lister

LED-list i aluminiumprofil eller LED stripes som är böjliga. Det finns olika effekter och färgtemperaturer, perfekt för belysning under överskåpen i köket eller belysning av trappstegen. Massvis med användningsområden!LED listerna är dimbara tillsammans med någon av våra dimmbara transformatorer. De dimbara 12V transformatorerna fungerar bäst med en framkantsdimmer. Du kan även välja en icke dimbar transformator. Används listen i en bil eller motsvarande behövs ingen transformator då listerna drivs på 12V.När det gäller de fasta LED listerna kan flera länkas samman med varandra, i olika kombinationer för att få olika längder. Detta med hjälp kontakterna som sitter i ändorna. Vill man montera dem i vinkel, för att ta sig runt hörnet i ett hörnskåp tillexempel, så får man välja till en skarvkabel som man enkelt kopplar samman listerna med.

 Enkel montering med clips-fästen som ingår. Dessa fästs med skruv eller dubbelhäftande tejp och sedan klickar man fast listen i dem. (skruv el. tejp medföljer ej)

Läs mer
Nollställ filtret

52 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Varumärke

Serie

Spänning

Stäng

LED-list för dekoration och belysning

En LED list har många användningsområden, en fast led list är ett bra sätt att använda som arbetsbelysning i köket om man inte vill ha spotbelysning. En led list kan även användas både som belysning i trappen både utom- och inomhus eller som belysning i hyllor, skåp och annat där belysningen behöver vara tunn och smidig. Många tänkbara användningsområden, LED listen kan är bra både där man är ute efter dekorationsbelysning och arbetsbelysning. Det finns många olika typer av lister som lämpar sig väl för respektive uppgift. Har ni frågor kring valet eller övriga produktfrågor är ni alltid välkomna att höra av er.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi