SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

LED Puckar

LED puckar att installera under överskåpen i köket, tvättstugan eller i skåpen i vardagsrummet. Smidiga att installera och LED puckar ger en bra arbetsbelysning i köket samtidigt som det blir väldigt snyggt med spotbelysning. Det är att föredra en bred spridningsvinkel på ljuset när man väljer belysning att ha under överskåpen för att få ett bra ljus över hela bänken.

De går att montera både som utanpåliggande eller infällt i överskåpen. Dessa fungerar utmärkt även som utanpåliggande spotlights i taket, men då de inte är så starka så bör man då inte ha för högt i tak. Vid utanpåliggande installation så behöver man komplettera med distansringar. Har man tänkt fälla in spotten så behöver man inte ringarna. Oavsett vilken typ av installation det gäller är det väldigt fina armaturer med lång livslängd och bra ljus.

De finns i kompletta paket med 5st puckar samt dimbart drivdon. Om det är färre eller fler som behövs går det bra att plocka ihop antalet puckar och kombinera med lämpligt drivdon. Vid fler än 5st spotlights behöver man dela upp antalet på flera drivdon, men alla kan fortfarande anslutas till samma brytare eller dimmer om man så önskar.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

26 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Färgtemperatur Kelvin

Effekt Watt

Ljusflöde Lumen

Håltagning Ø mm

Höjd

Infällnadsdjup mm

Färg

Riktbar

IP klass

Ljuskälla

Spänning

Varumärke

Stäng

LED puckar bra köksbelysning under överskåpen

LED puckar är ett väldigt bra sätt att få en snygg bänkbelysning som ger bra belysning. De är dimbara och finns både i paket med drivdon eller lösa LED puckar som man behöver komplettera med lämpligt drivdon. De finns både i silver eller vit samt med olika färgtemperatur på ljuset. Utöver detta finns en modell som är dim-to-warm som blir varmare i ljuset desto mer man dimrar ned den, funktionen gör att man kan få en riktig mysbelysning i köket. Vi hjälper er gärna om ni har frågor kring placeringar eller annat, tveka inte att höra av er så hjälper vi er.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi