SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Plejd

Plejd är ett svenskt företag som har tagit fram en hel del smarta produkter för att styra belysningen på ett enkelt och mångsidigt sätt. Produkterna som Plejd har är även tillverkade i Sverige och av hög kvalitet. Ett företag som ligger i framkant när det gäller att hitta smidiga och stabila lösningar som har avancerade funktioner men ändå är enkla och pedagogiska att använda. Det fina med produkterna är att man inte behöver göra några större ingrepp eller renoveringar för att komma igång med detta. Man kan placera en plejd dimmer bakom sin befintliga strömbrytare så kan man fortsättningsvis styra belysningen med strömbrytaren men även med en app i mobilen. Det är även i appen som inställningarna görs. Och det finns massor med inställningar som kan göras, men på ett smidigt och pedagogiskt sätt som sagt. Det är denna enkelhet som är det geniala, samtidigt som man kan göra styrningarna nästan hur avancerade man vill. Man kan alltså, förutom att tända, släcka och dimra, sätta olika scenarion på belysningen. Det går att ställa bland annat timer, schemaläggning med veckoschema eller styrning genom det inbyggda astrouret. I appen kan man dela till familjemedlemmarna så att de också kan använda funktionerna. Några exempel på vad funktionerna kan användas till. Schemaläggningen kan man tillexempel lägga in en tid då belysningen skall tändas och sakta dimras upp som en wake up light på morgonen. Man kan sätta ett film- eller middagsläge där man inkluderar flera av lamporna att dimras till olika nivåer för att få den rätta belysningen när man tittar på favoritfilmen eller skall äta middag. Eller så gör man ett schema för hur belysningen skall tändas och släckas när man är på semester för att det skall se ut som man är hemma. Schemat kan även användas för att tända vissa lampor en viss tid så vet man att det är ljust i huset när man kommer hem efter en arbetsdag eller när barnen kommer hem från skolan. Det inbyggda astrouret i Plejd dimrarna och brytarna kan tillexempel användas för att tända och släcka utebelysningen efter solens upp- och nedgång. Detta programmeras i appen och kan sedan styras både från appen eller med strömbrytaren. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Ta gärna en titt på den korta filmen längst ned för lite inspiration.

Plejd dimmer och Plejd dosdimmer

Plejd dimmer är en liten dosdimmer som ryms i dosan bakom strömbrytaren, men går även att placeras på andra ställen om man vill det. Den konfigureras som ovan beskrivet genom en gratis Plejd app till mobilen eller surfplattan. Sedan kan Plejd dosdimmern styras med strömbrytare eller genom samma app. I appen kan man ställa in lägsta dimmernivå, alltså hur lågt lamporna skall kunna dimras samt om dimmern skall agera framkants- eller bakkantsdimmer. Detta gör att dimmrarna är kompatibla med de allra flesta lampor. Man behver alltså inte fundera på vilken modell man ska välja utan en modell fungerar till nästa alla modeller på dimbara lampor, både LED och traditionella. Produkterna har också trådlös synk vilket gör att de komunicerar med varandra trådlöst. Det gör de genom att de skapar ett blåtands meshnätverk som är stabilt och säkert. Vilket gör att desto fler man använder desto längre räckvidd och bättre täckning får man i huset. Man behöver därför inte dra några extra kablar för att få ett system med många enheter att fungera tillsammans vilket är smidigt.
Smidigheten är det som hela tiden genomsyrar produkterna och användningen av dem, detta gäller från första produkt till ett system med många Plejd dimrar. Man kan börja med en dimmer till spottarna eller lampan i ett rum och sedan bygga ut med nästa dimmer eller brytare när man vill det. Det gör systemet så smidigt och förhållandevis billigt, framförallt så behövs ingen större investering för att komma igång, endast en Plejd dimmer sedan kan man bygga ut efter behov om man önskar.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

14 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

IP klass

Typ

Spänning

Varumärke

Serie

Dimmerfunktion

Stäng

Inspirationsfilm för Plejd & Plejd dosdimmer

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi