SvenskaSuomi

  •   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

LED strålkastare

LED Strålkastare som fungerar mycket bra för både utomhus- och inomhusbruk och finns med och utan rörelsevakt. De är gedigen kvalitet och mycket ljusstarka. Välj mellan 10W upp till hela 300W. Alla har en monteringsbygel för enkel montering på väggen eller i taket. LED Strålkastaren levererar ett behagligt ljussken som passar bra för att belysa likväl garageuppfarten som belysning i verkstaden eller lagerlokalen. Dessa fungerar även mycket bra för skylt- och fasadbelysning då livslängden är väldigt lång, vilket gör att man ínte behöver fundera på när lampan behöver bytas ut. Både tekniken, den låga förbrukningen och den långa livslängden gör att det är en bra investering för såväl miljön som plånboken. LED strålkastare är jämfört med halogenbelysning inte bara mycket tåliga för stötar, de utvecklar inte heller lika mycket värme vilket gör dem både säkra och komfortabla att använda.

LED strålkastare från SPOTiLED är kraftiga och tål utomhusmiljö.
Ca 1-1,5m kabel med stickkontakt.
- Våra LED strålkastare är helt helt rostfria. Ej att jämföra med billigare "kopior" som har skruvar och andra detaljer som kan rosta.
- LED strålkastarens ljuskälla tål stötar och slag mycket bra.
- Vattentäta för att klara väder och vind.
- IP65-66 klassade (IP44 med rörelsevakt).
- Passar på gården, fotbollsplanen, garageuppfarten, lagerlokalen, gårdsplanen eller i verkstaden.

Läs mer
Nollställ filtret

49 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Typ

Varumärke

Stäng

Brett utbud med LED strålkastare

Vi har LED strålkastare från flera tillverkare i olika styrkor och prisklasser. De finns i både olika effekter, storlekar och färger alltför att varje ändamål skall kunna tillgodoses med en lämplig modell. LED strålkastare är perfekta till alltifrån arbetsbelysning i det lilla eller stora garaget till att belysa fotbollsplaner. Vi har även modeller som är extra robusta och med en extra hög IP-klass för extremare miljöer så som fartygsbelysning eller som hamnbelysning. Behöver ni tips kring vilken strålkastare man bör välja eller har andra produktfrågor så är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi