SvenskaSuomi

  •   30 dagars öppet köp
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 49kr)
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

Plastgranar

Plastgranar både med belysning och utan. Dessa finns i olika storlekar, färger och former, samtliga är plastgranar som kan återanvändas år efter år. Dagens plastgranar så pass fina att de gott kan ersätta en vanlig gran i ditt hem. Välj en gran med eller utan inbyggd belysning, grön eller vit, kort eller lång, allt efter din egen preferens. Hos oss hittar du garanterat en modell på gran som du gillar. Julgranar i plast kan också vara en räddning för många allergiker som inte tål de naturliga julgranarna. De flesta kan även användas både inom- och utomhus.

Grenkonstruktionen varierar på de olika plastgranarna. Välj en modell som passar dina behöv:
Fasta grenar: Grenarna sitter redan på plats, fast monterade i stammen och viks ihop när säsongen är slut.
Paraply-gran: Grenarna sitter fast med gångjärn, mycket praktiskt vid upp och nedmontage. 
Påhakade grenar: Grenarna sätts fast i stammen på granen. Detta behövs då granen är mycket stor eller om grenarna är extra långa.

Plastgranarna levereras i sektioner beroende på storlek, två till tre delar det vanligaste. Sektionerna är enkla att sätta ihop. Välj en plastgran med eller utan belysning. Enfärgade lampor eller med flerfärgade lampor, grön eller vit, allt beroende på vad du gillar. Därefter är det bara att pynta julgranen efter dina önskemål. Glöm inte att komplettera med en fin toppstjärna med belysning.

Läs mer
Nollställ filtret

9 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

IP klass

Varumärke

Färg

Grankonstruktion

Granens höjd

Med belysning

Stäng

Plastgranar - julgran plast

Plastgranar är återanvändbara julgranar i plast som finns i flera färger och höjder och kan fås både utan belysning eller med belysning. Vi har ett brett utbud av fina plastgranar som kan användas år efter år. Slipp eventuella allergiproblem som julgranar kan skapa, samt inga barr som sprids runt om i rummet där är julgran i plast svaret. Även enkelt att plocka ned den när julen är över och så finns den redo för nästa år, en plastgran är både praktisk och fin. Saknar ni någon modell som ni är ute efter eller har andra frågor så är ni alltid välkomna att kontakta oss så hjälper vi er.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi