SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Plastgranar

Plastgranar i flera olika former, julgran plast har blivit populära pga allergier och det praktiska att kunna återanvända dem år efter år. Dessa finns i olika storlekar, färger och former, samtliga är plastgranar som kan återanvändas år efter år. Dagens plastgranar så pass fina att de gott kan ersätta en vanlig gran i ditt hem. Välj en gran med eller utan inbyggd belysning, grön, svart eller vit, kort eller lång, allt efter din egen preferens. Hos oss hittar du garanterat en modell på gran som du gillar. Julgranar i plast kan också vara en räddning för många allergiker som inte tål de naturliga julgranarna. De flesta kan även användas både inom- och utomhus. De är smidiga att montera ihop och ställa upp och att packa undan när julen är över. Tack vare att de är gjorda i sektioner och grenarna går att vika upp är förvaringen också relativt smidig. 


Grenkonstruktionen varierar på de olika plastgranarna. Välj en modell som passar dina behöv:
Fasta grenar: Grenarna sitter redan på plats, fast monterade i stammen och viks ihop när säsongen är slut.
Paraply-gran: Grenarna sitter fast med gångjärn, mycket praktiskt vid upp och nedmontage. 
Påhakade grenar: Grenarna sätts fast i stammen på granen. Detta behövs om granen är mycket stor eller om grenarna är extra långa.

Plastgranarna levereras i sektioner beroende på storlek, två till tre delar det vanligaste. Sektionerna är enkla att sätta ihop och smidiga när det är dags att packa ned granen igen. Ett tips är att spara lådan den levereras i för att ha som förvaring, miljövänligt och praktiskt. Faktumet att granen kan återanvändas år efter år är väldigt uppskattat då man slipper stressen av att hitta en fin gran i all julstress. Allt är klart bara att plocka fram och sätta ihop och klä med favoritdekorationerna.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

12 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Färg

IP klass

Varumärke

Grankonstruktion

Granens höjd

Med belysning

Stäng

Julgran plast

Plastgranar är återanvändbara julgranar i plast som finns i flera färger och höjder. Vi har ett brett utbud av fina plastgranar som kan användas år efter år. Slipp eventuella allergiproblem som julgranar kan skapa, samt inga barr som sprids runt om i rummet där är julgran i plast svaret. Även enkelt att plocka ned den när julen är över och så finns den redo för nästa år, en plastgran är både praktisk och fin. Saknar ni någon modell som ni är ute efter eller har andra frågor så är ni alltid välkomna att kontakta oss så hjälper vi er.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi