SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Markbelysning

Markbelysning för nedsänkning i marken. Trevliga armaturer att placera under träd och buskar för att lysa upp dem underifrån. Man kan även placera dessa markspotlights intill husväggen eller häcken för att lysa upp dem. Att belysa häcken underifrån skapar en mycket trevlig effekt med ljuskäglor som bildas på häcken. Att använda sig av ljuspunkter i trädgården ett bra sätt att inte ha en helt mörk tomt vilket kan hjälpa till att hålla objudna gäster på avstånd. Markbelysningen kan sättas direkt i jorden, gruset eller gjutas fast. Om man vill gjuta in dem görs detta med medföljande rör som armaturen sätts i. Belysningen likt övrig utomhusbelysning kan med fördel anslutas till skymningsrelä så den lyser under de mörka timmarna utan att man behöver komma ihåg att tända den.

Markspotlights finns i både 12V och 230V utföranden, 12V modellerna har snabbkontakter som är kompatibla med våran trallbelysning och vissa LED stripes. Detta gör systemet väldigt flexibelt och enkelt att bygga vidare på. Det finns även en rad tillbehör till detta system som gör det väldigt flexibelt och lätt att installera.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

65 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Placering

System

Strömförsörjning

Rörelsevakt

Färgtemperatur Kelvin

Färg

IP klass

Varumärke

Serie

Stäng

Lys upp buskar och träd med markbelysning

Att sätta markbelysning i trädgården är ett populärt sätt att lysa upp buskar, berg och träd. Armaturer för detta finns i många utföranden och prisklasser. Det finns de med markspjut för en smidig installation i mjuk mark, vill man istället ha nedfälld belysning så finns modeller för detta. En del av modellerna har inbyggd ljuskälla medan andra levereras utan ljuskällan. En svag lampa med extra varmvitt ljus om huvudsyftet är dekoration och mindre att lysa upp, annars väljer man en starkare lampa med klarare ljus om man vill få ett större objekt upplyst. Vid frågor om produkterna eller tips kring placeringar, så är ni alltid välkomna att kontakta oss så hjälper vi er.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi