SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Vägglampor

Vägglampor från flera populära varumärken i en mängd olika utföranden. Här hittar ni många olika färger, former och material. Vägglampor är både en snygg inredningsdetalj och en praktisk lampa som ofta är smidig att montera. Saknas en läslampa vid favoritfåtöljen eller vid sängen så kan en vägglampa vara det som behövs. Vägglamporna finns både i modeller med inbyggd LED-ljuskälla och de som man kan välja till en ljuskälla man tycker att passar syftet bäst. Det framgår tydligt vilken lampa som passar respektive modell eller om den är inbygd. Vilken effekt ska man då välja till en vägglampa? Detta är beroende på vad man tänkt sig med sin väggbelysning. Vill man ha en väggbelysning som kan ge ett starkare ljus tillexempel som en läslampa så kan man välja en något starkare lampa med ett varmvitt ljus på 2700-3000K. Detta gäller åtminstone för hemmabruk, till kontoret finns det fördelar i att välja en lampa med ännu svalare ljus, alltså högre Kelvin (K). Vill man däremot ha en vägglampa som dekorationsbelysning och inredningsdetalj kan man med fördel välja en svagare lampa med ett extra varmt sken, lägre Kelvin. Lamporna med extra varmvitt sken kan man räkna in bland de som har en färgtemperatur på mellan 1500 till 2500K. Dessa ger en riktigt fin mysbelysning men inte lika mycket ljus. Vi tipsar er gärna om vilken ljuskälla som kan vara lämplig.

Vägglampor inomhus


Här är endast vägglampor för inomhusbruk och dessa lampor kan man ha i de flesta av hemmets rum. Det är ett bra sätt att lösa belysningen i till exempel trappan och i hallen. Vill man ha en läslampa i sovrummet bredvid sängen så är ofta en vägglampa ett smidigt och bra sätt att få belysningen lite ovanifrån så ljuset faller på den spännande boken utan att blända. Det finns väldigt många modeller av vägglampor inomhus alltifrån små nätta armaturer som ger lite led ljus till större modeller med flera ljuskällor.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller önskemål utanför sortimentet som finns nedan.

 

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

37 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Färgtemperatur Kelvin

Effekt Watt

Ljusflöde Lumen

Storlek Ø

Färg

Riktbar

Ljuskälla

Spänning

Varumärke

Sockel

Stäng

Snygga vägglampor i olika design

Vi har massor av vägglampor från de mest populära varumärken i vårt sortiment. Välj bland vägglampa i koppar, mässing eller lackerade i andra färger. Vilken design på vägglampa du än önskar så kan vi sannolikt hjälpa er även om den inte skulle finnas ovan. Vårat sortimentet uppdateras kontinuerligt med både nya varumärken och produkter. Hittar ni inte de ni söker, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi