SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

LED strip

LED strip, flexibla lister som kan användas tex för belysning för trätrallen, trappor mm, både utom- och inomhus. Snabb och smidig installation med snabbkontakter. En LED strip är mjuk, böjlig och kan kapas till önskad längd. Det är markerat på själva LED stripen var man kan klippa den. Det är olika på olika modeller hur tätt dessa markeringar är, alltså med vilka mellanrum som de kan kapas och med vilken noggrannhet man kan anpassa längden. Vissa går att är det med 3cm eller 5cm intervaller och andra 10cm osv. Delen som klipps bort kan även den användas så inget behöver gå till spillo. På varje ställe som LED stripen kan kapas så finns även små kontaktbläck som gör att man kan ansluta delen och använda den. Detta görs bäst genom att löda fast kabeln om man har den möjligheten, annars finns klämmkontakter för detta.

LED stripen kan köpas med eller utan transformator. De finns i flera utföranden med både RGB, alltså många färger på ljuset som man kan växla mellan, eller med en fast färgtemperatur. Oavsett om det är för dekorativt släpljus i ett fönster eller belysning till bokhyllan så finns det en LED strip som kommer att göra jobbet. Välj mellan färdiga paket som är "plug-and-play" eller att klippa och löda och anpassa längderna precis som ni önskar. Vi kan hjälpa till att anpassa längder och göra skräddarsydda lösningar, kontakta oss så hjälper vi er.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

81 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Färgtemperatur Kelvin

IP klass

Spänning

Varumärke

Serie

LED / Halogen

Stäng

LED strip en lysande och böjlig LED tejp

LED strip är en väldigt flexibel produkt som har så många användningsområden. Här är det bara fantasin som kan begränsa en. De är så tunna och smidiga vilket gör de enkla att dölja. Detta ger möjligheten att belysa olika ställen utan att man ser var ljuset kommer ifrån. Att till exempel ha en bit bakom TV:n som lyser upp väggen bakom är både snyggt och ger ett precis lagom ljus som gör det mer behagligt att titta på TV. I bokhyllor kan man ha en LED strip bakom prydnadssaker eller böcker som ger en väldigt fin effekt. I skåp som annars är mörka, eller att ha en som är placerad köket under skåpen vid dess sockel som lyser ned på golvet är väldigt snyggt.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi