SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Minispotlights

Minispotlights är små fina spottar som har många användningsområden. Dessa är superfina att ha i badrum, fönstersmygar eller takfoten. Mini spottarna är också superfina att använda som släpljus i alla husets rum. Släpljus kallas det då man sätter dem nära väggen så att ljuset belyser väggen och bildar ljuskäglor som är mycket dekorativa. Det ger givetvis en del ljus i rummet men med de svagare mini spotlightsen är det dekorativa som är huvudsyftet. Här finns även något starkare mini spotlights som är 3,5W och kan användas både till belysning i rummet så som släpljus. Är man ute efter mindre ljuspunkter är dessa mini spottar verkligen perfekta. Vissa av modellerna som är IP44 och fungerar därmed i badrummet, takfoten såväl som till belysning i fönstersmygen. Att sätta belysning i fönstersmygen är ett alltmer populärt sätt att få en dekorativ mysbelysning i rummet. Vita stilrena små spottar som har ett varmt och fint ljus. Utöver minisdownlights för att fälla in i tak eller fönstersmygen finns även varianter för montering i väggen eller trappen. Det är ett snyggt sätt att belysa stegen i trappen så man ser var man kliver.

Samtliga går att dimra så länge man använder ett dimbart drivdon tillsammans med dem. Vi hjälper er gärna att hitta den kombinationen som passar just ert projekt.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

63 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Färgtemperatur Kelvin

Effekt Watt

Ljusflöde Lumen

Håltagning Ø mm

Infällnadsdjup mm

Färg

Riktbar

IP klass

Ljuskälla

Spänning

Varumärke

Stäng

Minispotlights och minidownlights

Små spotlights som blir fina som släpljus om de monteras nära väggen. Dessa minispotlights kan köpas i paket med drivdon eller så kan man plocka ihop sitt eget paket. Under produkterna finns rekommenderat drivdon beroende på antal man tänkt sig av respektive modell. Flera paket eller slingor kan utan problem anslutas till samma dimmer eller strömbrytare. Detta gör att man kan styra från ett fåtal minidownlights till väldigt många på samma dimmer.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi