SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

LED lysrör

LED Lysrör för befintliga lysrörsarmaturer. Byt ut de traditionella lysrören till LED lysrör och spara ström samt få lysrör med lång livslängd och bra ljus. Våra LED lysrör finns i olika längder och med olika färgtemperaturer. Dessa fungerar bra i armaturer där traditionella lysrör sitter, vissa kräver endast en enklare omkoppling i armaturen.
LED lysrören innehåller inga miljöfarliga gaser och är därmed ett mer miljövänligt alternativ, då de dessutom har en längre livslängd och en lägre strömförbrukning än traditionella lysrör blir det en lösning som är än mer miljövänlig och underhållsfri. Detta ger också en lägre totalkostnad eftersom de inte behöver bytas lika ofta som de traditionella rören.
Ett LED lysrör har ett mer riktat ljus vilket gör att ljuset lyser i rätt riktning istället för att mer än hälften av ljuset lyser upp mot armaturens reflektor. Detta gör att man inte kan jämföra lysrörets ljusmängd i lumen rakt av. LED lysröret levererar allt ljus i rätt riktning medan det traditionella lyser runtom. Man kan därför få lika mycket ljus av ett på pappret svagare LED lysrör, då inte bara mätt i Watt utan även i Lumen, där det senare anger hur mycket LED lysröret lyser. Vi hjälper dig gärna med frågor och val av produkter.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

21 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Varumärke

Sockel

LED / Halogen

Stäng

Lysrörsarmatur led

Vill man istället han en komplett lysrörsarmatur med LED finns det även detta. Både med inbyggda LED lysrör och sådana där man kan byta LED lysrör. Dessa har så lång livslängd så vilket av valen man väljer sällan spelar någon roll. Man kommer inte att behöva tänka på byten av LED lysrör på många många år framöver när man väl installerat sina nya lysrörsarmaturer LED. Vårt sortiment med Lysrörsarmaturer LED fylls ständigt på och finner du inte det du söker är du välkommen att höra av dig så hjälper vi till att ta fram det du söker.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi