SvenskaSuomi

  •   Fri frakt över 500kr (ord. 49kr)
  •   30 dagars öppet köp
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

BELID

Belid - light from Sweden - tillverkad i Sverige sedan 1969.

Belid - Ljuset från Varberg
Från Sveriges västkust kommer den svenska tillverkaren Belid som idag lyckats bli en av nordens ledande leverantörer av belysning. Många hem har idag en Belid lampa som stolt pryder något av rummen. Tradition och stolthet driver detta företag som skapat ett sortiment av armaturer som är bland det mest uppskattade på marknaden. Armaturerna är ett resultat av hårt arbete och kunskap att tillverka i metall kombinerat med långlivad designmedvetenhet.

Du känner säkert till Belid Picasso som är en populär serie takarmaturer, bordsarmaturer och golvarmaturer. Men varje år uppdaterar Belid sortimentet med nyheter med modern design, ofta med en smakfull touch av retrokänskla såsom Picassolampan.

Belid vill förmedla värdet i den svenska produktionen, idag när merparten av all produktion sker på andra sidan jorden växer medvetenheten av närproduktion och samvetet av att handla lokalt kan stillas.

Belids fabrik har över 100 anställda och arbetskulturen fokuserar på att jobba nära sina kollegor, styrkan är relationer och att dela med sig av erfarenheter och kompetenser. Det återspeglar sig i produktkvaliteten och den höga niva produktionen håller.

Erfarenhet
Belid beskriver denna på följande sätt ”Att prestera något under många år, som i dag är sällsynt men på alla sätt relevant i sin tid, ger en enorm stolthet. utgångspunkten för utveckling och produktion är för oss på Belid denna stolthet som arbetat sig långt in i själen”

Läs mer
Nollställ filtret

28 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Rörelsevakt

IP klass

Varumärke

Färg

Storlek Ø

Stäng

En Belid lampa

En Belid taklampa skapar ett mervärde i rummet och en bättre upplevelse, både för dig i ditt hem och för dina besökare. Kombinera dem med en Belid golvlampa eller Belid Bordslampa i samma serie så lyfter upplevelsen till ytterligare en nivå.

När du köpt en Belid lampa kommer du att behålla den i många år, designen är tidlös och man hittar ofta lampor i hem där de suttit 20-30 år. Lika moderna som den en gång var när de köptes. Ett exempel är Belid Cato, som är en serie med rejäl retrokänsla, men har aldrig passat bättre i våra svenska hem.

Många av våra kunder uppskattar även Belid Gloria, en serie med glasskärm som gör sig fantastiskt fin med den nya typens LED ljuskällor som ersätter de gamla filamentlamporna. Urvalet och fantasirikedomen har verkligen tagit fart sedan dessa kom.

I Belids hela sortiment finns även fin utebelysning, nyskapande versioner av vägglampor såsom Mira, Miko och Migi. Pryder du din fasad med dessa lampor blir det ett lyft för hela huset.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi