SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Lampskärmar

Lampskärmar från många populära varumärken. Perfekt när man vill förnya hemma utan att behöva installera eller bygga om, en ny lampskärm kan göra stor skillnad. Dessa designade lampskärmarna kan sättas på golvlampor, bordslampor och hängas med ett takupphäng från taket. Antingen kan man köpa dessa löst eller så kompletterar man lampskärmen med golvstativ, bordsstativ eller ett lampupphäng beroende på tilltänkt placering och funktion. Det är riktigt snyggt att kombinera dessa för ett enhetligt intryck. Då kan man med fördel ha en lite större lampskärm som taklampa och en mindre som bords- eller golvlampa.

Storleken på lampskärmarna framgår under varje produkt så ett tips kan vara att mäta i hemmet så att man får en bättre bild av vilken storlek man vill ha. Har man sedan ett lampupphäng med E27-sockel och med den lilla skruvkransen så är det bara att hänga på lampskärmen på ett smidigt sätt. Värt att notera är att flera av skärmarna behöver monteras ihop innan de är redo att användas, men det brukar gå ganska smidigt med den medföljande anvisningen.

Den stora mångfalden av lampskärmar gör att det är lätt att hitta en eller flera skärmar till husets alla rum. Oavsett om det är till barnens rum och man inte är ute efter en med något motiv på utan en fin skärm i en mysig färg så finns det både vita, rosa eller ljusblå bara att ta favoritfärgen. Till vardagsrum och kök finns även de som passar bra i en rad olika färger för att matcha den övriga inredningen. Sovrummen kanske man vill ha en mjukare och mysig lampa, varför inte en av de populära fjäderlamporna i lämplig storlek och färg. Fjäderlamporna passar givetvis i de flesta rum och är även populära i vardagsrummet. Det finns alltid en snyggt designad lampskärm för varje smak och rum.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

15 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Storlek Ø

Färg

Ljuskälla

Varumärke

Stäng

Många snygga lampskärmar

Vi har många snygga lampsärmar från populära varumärken i vårt sortiment. Gemensamt för lampskärmarna är att de behöver kompletteras med en lampa och tillbehör för ändamålet. Många kan användas till både pendellampa eller bords- eller golvlampa, komplettera med lampupphäng eller på bords- eller golvstativ beroende på hur lampskärmen skall användas. Finner ni inte er favorit, kontakta oss gärna så är sannolikheten stor att vi kan hjälpa er med just den modellen ni söker.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi