SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Spotlight skena

Spotlight skena är ett bra system då man inte kan fälla in belysningen i taket. Här finns både skensystem för spotlights på skena och tillbehör. Komponera ett eget paket med skenor och spotlights eller välj ett av paketen vi har komponerat. Spotlight skenona finns i olika utföranden för olika skensystem, 3-fasskenor, 1-fasskenor som är 230V och även 12V skensystem. Spotlight skena för tak fungerar lika bra som hembelysning som för kontoret eller butiken. Är valen svåra finns vi ett mail eller ett samtal bort och hjälper er med att hitta lösningen som fungerar bäst för er. Oavsett om det är för hemmet, butiken eller motsvarande.

Spotlight på skena

Det finns många fördelar med spotlights skena. Dels går det att komponera ett skensystem precis som man vill med vinklar och T-skarvar med mera. Det går att bygga ut efterhand och förändras om man vill ha en längre skena eller lägga till en vinkel och förlänga åt ena eller andra hållet. Sedan är det smidigt då varje spotlight på skenan kan flyttas runt om man till exempel möblerar om. Sedan kan man alltid lägga till en armatur om det blev för lite ljus med de man köpte från början.

Med 3-fasskenorna kan man också ha flera strömbrytare eller dimrar till en skena. Detta betyder att man kan tända, släcka och dimra spotlights på takskenan i olika grupper. Man bestämmer enkelt vilka som skall styras på vilken dimmer/strömbrytare och kan närsomhelst ändra detta på armaturen på ett enkelt sätt.

Utöver detta kan man även, med en multiadapter, hänga en pendlad lampa från skenan. Det finns få begränsningar i ett skensystem. Vi hjälper er gärna med tips och råd kring produktval och vad som behövs.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

76 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Färgtemperatur Kelvin

Färg

Ljuskälla

Varumärke

Sockel

Skensystem

Stäng

Spotlights på takskena

Vi har ett stort utbud av spotlights på takskena med tillbehör för att bygga hur stora skensystem som helst. Ibland kan det vara svårt att välja och se framför sig vad det är som behövs för att få ihop det. Vi hjälper gärna till med val av armaturer och tillbehör och förklarar för- och nackdelar med de olika modellerna. Det spelar ingen roll om det är en armatur eller ett stort system så hjälper vi gärna till med tips och råd. Tveka inte att kontakta oss.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi