SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Pollare

Pollare är en belysningsstolpe som gör att man får upp belysningen från marken. Detta gör att man lättare kan lysa upp ett område runt pollaren. Detta kan verkligen göra ett jättelyft för trädgården. De lyser på ett bra sätt upp tillexempel en gång, där man går mellan parkeringen och huset samtidigt som det ger trädgården en fin helhetsbild.
Pollare går att få i olika längder, färger och utföranden. Välj mellan pollare med inbyggda LED ljuskällor med riktigt lång livslängd eller de med utbytbara ljuskällor såsom GU10 eller E27. Fördelen med att välja en som inte har en inbyggd ljuskälla är att man då kan laborera med olika styrka eller färgtemperatur på lamporna för att uppnå önskat resultat. En och samma pollare kan alltså lysa väldigt olika beroende på vilken ljuskälla man väljer och då kan det vara bra att ha möjligheten att testa flera. Detta är dock inte så krångligt som det kanske låter, utan snarare en möjlighet. Sedan kan samma typ av pollare användas i olika syften. På ett ställe i trädgården kanske man vill ha ett svagare varmt ljus för dekoration och bara lysa upp lite lätt. Medan man på ett annat ställe kanske behöver mer ljus. Vi hjälper gärna till med valen och tips kring detta.

Hittar du inte det du söker så har vi ett brett beställningssortiment, meddela oss bara hur ni vill att de skall se ut så tar vi fram ett förslag.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

38 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Strömförsörjning

Rörelsevakt

Färg

IP klass

Varumärke

Serie

Sockel

Stäng

Pollare för en upplyst trädgård

Att sätta pollare i trädgården är ett populärt sätt att få en upplyst trädgård. Ett dekorativt och snyggt sätt att lysa upp exempelvis gångar och parkeringar. Pollare finns i många utföranden och prisklasser. Det finns tillbehör i form av markspjut för en smidig installation i mjuk mark vill man istället gjuta fast dem för en stadigare installation så finns det även ingjutningsfästen till flera av pollarna. De flesta går att skruva fast i ett plant underlag utan att komplettera med några extra tillbehör. En del av modellerna har inbyggd ljuskälla medan flertalet levereras utan ljuskällan, i dessa fall kan man själv välja lampa efter ändamål. En svag lampa med extra varmvitt ljus om huvudsyftet är dekoration och mindre att lysa upp, annars väljer man en starkare lampa med klarare ljus om man vill få ett större område upplyst. Vid frågor om produkterna eller tips kring placeringar med mera så är ni alltid välkomna att kontakta oss så hjälper vi er.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi