SvenskaSuomi

  •   30 dagars öppet köp
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 49kr)
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

Vadsbo

Vadsbo är ett svenskt företag som utvecklar och säljer elektronik för styrning av belysning till grossister och återförsäljare i ett flertal länder. De har lång erfarenthet av produktutveckling av dimrar och drivdon i allmänhet och för LED belysning i synnerhet. Deras dimrar och transformatorer är speciellt utvecklade för att fungera optimalt med LED belysning men fungerar även väldigt bra till traditioinella ljuskällor. Vadsbo är ett svenskt företag som designar och utveklar produkterna. Det är produkter av hög kvalitet och fungerar med de flesta LED produkter. Har man belysning men är osäker på vilken dimmer man skall välja så fungerar nästan alltid Vadsbo dimmer till dessa då deras produkter är speciellt utvecklade för att kontrollera LED lampor och övriga produkter. 

Vadsbo startades i början på 1990 då med fokus på transformatorer och har sedemera utvecklats till ett brett sortiment av strömförsörjning ljusreglering. Enligt företagets miljöpolicy så sker tillverkning och distribution på ett så miljövänligt sätt som möjligt och man strävar helta tiden efter att ha lägsta möjliga miljöpåverkan. Detta klingar givetvis väl med LED som produkt med dess låga strömförbrukning och långa livslängd. 

Läs mer
Nollställ filtret

11 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

IP klass

Typ

Dimmertyp

Spänning

Dimmerfunktion

Stäng

Vadsbo dimmer

En Vadsbo dimmer fungerar med nästan all LED belysning som är dimbar eller som man vill kunna dimma. Man kan oftast byta det befintliga drivdonet om det inte är dimbart och byta till ett från Vadsbo för att få en bra funktion. Vadsbos timrar och drivdon håller mycket hög kvalitet. Man driver på utvecklingen av timrar och ljusstyrning hela tiden och har även trådlösa alternativ till dimmer som kan styras med mobilen eller andra smarta enheter. En Vadsbo dimmer kan alltså styras på flera olika sätt och har olika smarta funktioner. Den bästa kanske trots allt är att de sällan felar och ger allra oftast ett mycket bra resultat.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi