SvenskaSuomi

  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 49kr)

Bastutillbehör

Här har vi samlat de bastutillbehör som verkligen sätter pricken över i. När belysningen är installerad och bastun är klar så är det bara sista touchen kvar som gör det lilla extra. Bastutermometer är nästintill ett måste så man vet att bastun har den rätta hettan när man tar klivet in. Bastuhinken likaså, vill man få lite fuktigare bastubad och den rätta hettan så behövs både bastustävan och bastuskopan. Sedan behöver handukarna hängas upp och där kommer en enhetlig handukshängare till sin rätt. Vill man göra det enkelt för sig så väljer man paketet med allting i en förpackning, eller så kanske man endast behöver komplettera med enstaka bastutillbehör. Oavsett så finner men de rätta bastutillbehören här.

Vi har bara valt ut bastutillbehör från de stora varumärken som är bäst på just bastu och tillbehör. Produkterna nedan är av hög kvalitet och kommer att hålla länge och förgylla många bastubad framöver. Finishen är bra och designen snygg, detta ger ett lyft för vilken bastu som helst. Har du frågor om tillbehören eller saknar något så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi till. 

Läs mer
Nollställ filtret

2 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Dimbar

Skymningssensor

Rörelsevakt

Varumärke

Sockel

LED / Halogen

Stäng

Bastutillbehör av olika slag

Praktiska och snygga bastutillbehör till din bastu. Här hittar du termometrar, hinkar, slevar och andra tillbehör för att göra ditt basturum komplett. Allt som behövs oavsett om man gillar det riktigt heta bastubadet eller sitta länge och njuta av ett bastubad i en något svalare temperatur. Finner ni inte modellen ni söker eller har frågor kring dessa bastutillbehör så är ni alltid välkomna att höra av er.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi