SvenskaSuomi

  •   30 dagars öppet köp
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 49kr)
  •   Kostnadsfri faktura via Klarna

Ifö Electric

Ifö Electric i Bromölla ligger på gränsen mellan Skåne och Blekinge, vid vackra Ivösjön, och har i mer än 100 år satsat på keramik - naturens eget material. Ifö Electric tillverkar belysningsarmaturer i keramik, designade av erkända formgivare som Sigvard Bernadotte, Knud Holscher, Duoform, Åsa Lindsjö och Håkan Svennesson. 


Keramiken har överlägsna egenskaper; armaturerna är lätta att hålla rena, har lång livslängd, tål värme och kyla, missfärgas inte samt klarar aggressiva omgivningar. Alla kupor är gjorda i glas och finns i flera olika utföranden och utseenden. Våra armaturer kan fås i olika glasyrer såsom vit, grå, brun och svart.

På grund av keramikens förmåga att klara av höga temperaturer lämpar sig armaturerna också väldigt väl som bastuarmaturer. Flera av Ifö Electrics modeller finns därför bastugodkända. Många modeller går att få med LED-modul. Alltifrån den lilla Opus 100/100 som har en 4W LED-modul till våra större armaturer med 12W LED-moduler med lång brinntid och fina ljusbilder.

Läs mer
Nollställ filtret

14 Produkter

Stäng

Filtrera urvalet här

Varumärke

Stäng
Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi