Om SPOTiLED.SE

Välkommen till SPOTiLED.SE!

Kul att du tittar in i vår webbutik. Här hittar du den modernaste LED belysningen i de flesta former och smaker. Vi håller sortimentet på en lätt och överskådlig nivå, men har du önskemål utöver detta så har vi lösningar på det mesta. Vi hjälper gärna både privatkunder, företag och elektriker.

På SPOTiLED möts du av Jenny, Staffan och Andreas. Vi har mångårig erfarenhet av LED belysning och elinstallationer och vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter. Vi är proffs på LED belysning och älskar att svara på alla typer av frågor som våra kunder kommer med.

Ni möter oss antingen i vår butik i Tyresö utanför Stockholm eller så kontaktar ni oss på telefon eller mail. Prova gärna att ringa oss på 08 410 71 111, växeln är öppen mellan 08.15-18.00 vardagar och 11.00-15.00 på lördagar. Mail skickar du till info@spotiled.se.

Eftersom du hittat till oss så är du säkerligen en av alla som har listat ut fördelarna med LED belysning. Du vet säkert att livslängden är upp emot 50000 timmar på en LED lampa vilket är väldigt mycket mer än traditionell belysning. 50000 timmar motsvarar 17år(!) om du har lampan tänd 8 timmar om dagen. Du vet säkert också att elförbrukningen sjunker drastiskt (ca: 70-80%) om du byter ut din gamla belysning till LED. Det är nu det kittlar lite i magen, besparingarna gör att du räknar hem investeringen snabbare än kvickt, sen är det bara en bonus hela vägen till återvinningen om 17 år. Där blir dom också glada eftersom du kommer med den mest miljövänliga lampan på marknaden just nu, inga farliga tungmetaller eller gaser så som i t.ex. lågenergilampor.

Nu kanske du funderar på hur bra kvalitet produkterna vi säljer håller. Du kan alltid be oss skryta om den långa garantin och det supersnygga och varma ljuset i våra lampor, eller den gedigna kvalitetskänslan du får när du håller i produkterna. Varför inte testa själv? Köp produkten, vi har alltid fri frakt, och skulle du mot förmodan inte gilla det du ser så returnerar du som privatperson produkterna gratis inom 30 dagar. Bäst beskrivs vi dock av de som handlat av oss tidigare och lämnat en recension på Trustpilot. Titta på recensionerna i högerspalten på vår förstasida så ser du att vi har anledning att vara stolta.

Om du dessutom sett priser på andra märkesvaror på marknaden så lär du ganska snabbt komma fram till att du nu har hittat rätt hos oss. Vi jobbar hårt för att pressa priserna så lågt att andra märkesvaror får kämpa för att ens komma i närheten. Inte nog med det, om du handlar fler än tio LED spotlights så får du mängdrabatt.

Så, åter igen, kul att du hittade till oss. Vi ska se till att du blir väl omhändertagen och framförallt får den bästa LED belysningen på marknaden utan att bränna hål i plånboken, eller som vi säger i vår slogan; kvalitetsbelysning till rätt pris!

Ps. hälsa era vänner i Finland att vi även finns där: www.spotiled.fi


SPOTiLED ägs av iTrade AB som har F-skattsedel E556909365001

Organisationsnummer 556909-3650

Adress:
Alléplan 7
135 51 Tyresö

Email: info@spotiled.se
Telefon: 08-410 711 11

Erbjudanden och tips

Missa inte våra erbjudanden och tips, fyll i din epostadress så får du erbjudanden direkt när de dyker upp!

* E-post: