Luftrenare för en partikelfri inomhusluft | SPOTiLED.SE

Luftrenare

Luftrenare

Luftrenare från Levande Filter® som renar luften på arbetsplatsen, skolan eller de offentliga rummen från damm och skadliga partiklar. Luften passerar filtret och återfuktas och syresätts innan den återvänder ut i rummet.

Luftfilter från Levande Filter® renar luften från damm ned till de allra minsta och skadligaste partiklarna på ett unikt sätt. De minsta partiklarna är de allra farligaste som man annars andas in i lungsäcken, dessa små partiklar klarar inga andra filter eller ventilationssystem av att filtrera bort. Levande filter® är något som bör stå på alla arbetsplatser och offentliga miljöer där personal och gäster vistas, de smälter även in fint eftersom det är en vacker möbel att titta på. Levande Filter® tillverkas i Sundsvall med en patenterad teknik som från början togs fram av NASAs rymdprojekt. Enkelt förklarat kan man jämföra tekniken som en regnskog i miniatyr, växterna absorberar de skadliga partiklarna och damm som passerar med luften. Den automatiska bevattningen sköljer sedan ner detta i jorden och återfuktar luften. 


 

Visa:
Sortera efter:

Levande Filter - Glasfilter

Levande Filter® - standardmodell - Glasfilter anpassad för många miljöer, passar mycket bra från kon..

Levande Filter - Mediabänk vit

Levande Filter® - standardmodell - vit mediabänk anpassad för många miljöer, passar mycket bra i ett..

Levande Filter - Mediabänk svart

Levande Filter® - standardmodell - svart mediabänk anpassad för många miljöer, passar mycket bra i e..

Det finns två typer av standardfilter. Ett så kallat glasfilter som kan användas i de flesta lokaler så som butiker, kontor och övriga rum där man vill skapa en god arbetsmiljö. Sedan finns även en mediabänk, denna används med fördel i konferensrum eller en reception och kan beställas med eller utan media. Mediabänken finns i vitt eller svart, modellen med media går att få med inbyggd projektor eller 75” storbilds 4K TV, ljudsystem från Harman Kardon och Apple TV.

Tveka inte att kontakta oss med frågor eller offertförfrågningar. Vi hjälper er att skapa en bra arbetsmiljö.

Fantastiska fördelar för din hälsa och miljön:

- Renar inandningsluften från skadliga partiklar och föroreningar
- Byter luften i rummet flera gånger per timme
- Syresätter och återfuktar luften
- Man blir piggare 
- Allergiska problem minskas
- Reducera energiförbrukningen