SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor i olika storlekar, former och färger. Vill du lyckas med storkoket eller med den mustiga grytan kan det vara värt att satsa på en bra gjutjärnsgryta. Dessa gjutjärnsgrytor är emaljerade för att vara lätta att hålla rena utan att det fastnar runt kanterna under långkoket. Välj bland flera trendiga färger och den storlek som passar dig. Här finner du gjutjärnsgrytor för de flesta behov.

Det blir inte mycket bättre än en mustig gryta eller ett långkok där köttet blir sö mört så det faller isär av sig självt. Med dessa gjutjärnsgrytor ger du dig själv bästa förutsättningarna för att få till grytan precis som du vill. 

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

10 Produkter

Stäng

Emaljerade grytor och gjutjärnsgrytor

Att gjutjärnsgrytorna är emaljerade gör att de är lättare att rengöra från det som fastnat under långkoket. Det är också en mycket slitstark yta som gör att gjotjärnsgrytan kommer att hålla sig fin länge. Med rätt skötsel så varar dessa grytor i generationer. Perfekt att göra storkok i och förhållande vist enkelt när maten nästan tillagar sig själv. Lägg bara i de ingredienserna som behövs för din favoriträtt och lägg in i ugnen så gottar grytan till sig. Härligt att få en mustig gryta under de kalla höst och vinterdagarna och bekvämt med storkok som räcker till dagen efter.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi