SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Vinglas

Snygga vinglas för de flesta tillfällen. Här hittar ni rödvinsglas och vitvinsglas av hög kvalitet från de mest populära tillverkarna. Både i hållbart kristallglas eller vinglas i giftfri plast, de olika tillfällena har olika behov. Snygga vinglas som förgyller dukningen men som är vackra att ställa i vitrinskåpet samtidigt som de är designade för att ge vinet den rätta buketten.

Välj bland Leonardos populära glasserier; Puccini, Daily, Spiriti med fler. Alla har sin unika design och utformning. Alla dessa vinglas är tillverkade i äkta kristallglas, Teqton® som är Leonardos egna speciella glasformel för kristallglas. De är oerhört tåliga med lång livslängd, reptålighet och brottstyrka. Vinglasen är också diskmaskinsäkra och kristallglaset är gjort för att behålla glansen. Vinglasen är tack vare innovativ högteknologisk design väldigt robusta och stötsäkra. Detta gör att vinglasen även tål de mest tuffa miljöer med tung belastning så som restauranger. Där används och diskas vinglasen mycket mer än man någonsin gör i hemmet. Vinglasen är alltså inte bara snygga utan av väldigt hög kvalitet.

Sedan har vi vinglasen tillverkade i helt giftfri plast från Koziol som är helt ute malamin och BPA. Detta gör dem helt säkra att använda med både varma och kalla drycker utan att släppa ifrån sig några gifter. Dessa är i princip okrossbara och passar därmed perfekt att ha med sig på picknick, i husbilen eller båten. Även dessa vinglas är riktigt fina och trots att de är i plast så ger de den rätta känslan. Perfekt att ha med sig där de kan välta eller liknande utan att gå sönder.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

16 Produkter

Stäng
Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi