SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Väggklockor

Väggklockor i många olika utföranden. Vi gillar design och inredning och rätt väggklocka kan verkligen göra skillnad i allas hem och i de flesta rum. Självklart är Klockans huvudsakliga funktion att visa tiden, men varför inte passa på att hitta en modell som även är vacker eller häftig att titta på. Oavsett om man gillar en mindre diskretare modell eller en stor väggklocka i ett färgglatt utförande så bör vi ha väggklockan för dig. De flesta väggklockor finns i flera färgkombinationer så klicka in på den modell du gillar och se vilken av varianterna som är snyggast. Våra väggklockor håller hög kvalitet och har tysta urverk som ofta är uppskattat, att de dessutom är snygga och gedigna är självklart också något som brukar uppskattas. Med dessa väggklockor på väggen i närheten kan man lugnt luta sig tillbaka och njuta av stunden.

Väggklockor för barn finns det även det flera modeller av, det viktiga när det gäller dem är att det är tydliga siffror som är lättavlästa. Detta underlättar för barnen när de skall lära sig klockan. Barnklockorna har oftast ett lite roligare utseende, det kan vara med olika figurer eller en roligare form på väggklockan. Gärna en stor väggklocka med visare bör finnas i alla barnrum så de lär sig klockan och har lättare att ha tidsuppfattning om de fastnar i ett spel tillexempel. De flesta av de klockor som ni finner nedan har tysta urverk. De som har en sekundvisare är sådana som sveper ljudlöst och utan hopp längs urtavlan vilket är riktigt läckert. Det är trevligt med dessa tysta väggklockor med sina svepande visare då man kan ha dem i vilket rum som helst utan att riskera att man blir störd av en tickande klocka.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

61 Produkter

Stäng

Stor väggklocka, digital eller retro väggur

Vilken typ av klocka man skall välja är givetvis helt upp till var och en. Men det är maffigt med en stor väggklocka. Dessa blir även en blickfångare i rummet och en inredningsdetalj som är både funktionell och trevlig att titta på. Klockorna finns i olika storlekar och utförande så är ni ute efter en stor väggklocka så har ni hittat rätt. Många gillar retrostilen och kanske har ett äldre hus eller en sådan stil i hemmet. Då är det perfekt med en väggklocka i retro stil, kanske en med romerska siffror. Här finns det ett flertal modeller och färger att välja bland, även om man vill kombinera dessa. En stor väggklocka i retrostil.

Om man inte gillar retro eller romerska siffror, kanske inte ens de ljudlösa visarna så finns även digital väggklocka. Dessa är rätt häftiga att ha på väggen eller i bokhyllan. Vi har stora väggklockor som är digitala. De finns i olika färger och med olika färger på LED siffrorna och de passar i såväl hemmet som på kontoret. Utöver dessa olika varianter så finns det en hel del olika material att välja på, stora maffiga väggklockor i trä eller i betong och även med klassiska modeller i rostfritt stål. I vilket fall och vilken stil på väggklocka ni är ute efter så tror jag att vi har klockan för er.

Hittar ni inte den väggklocka ni söker, kontakta oss gärna så hjälper vi er.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi