SvenskaSuomi
  •   30 dagars öppet köp
  •   Faktura Kort Swish
  •   Fri frakt över 999kr (ord. 59kr)

Hallinredning

Hallinredning och hallförvaring i stor variation. Vi har massor med hallförvaring i form av olika backar och lådor i olika storlekar, färger och former. Allt från småa boxar till de små prylarna till större lador för kläder och annat som behöver förvaras på ett bra sätt. Här finner ni förutom hallförvaring sådant som är praktiskt att ha i hallen så som tillexempel skohorn, klädhängare och krokar med mera. Dessa är är både snygga och praktiska så de kommer även att bli väldigt fin inredning i hallen. Hallförvaring kan man sällan få för mycket av, är det något rum som är svårt att hålla ordning i så är det hallen. Har man däremot varsin låda till barnen för mössor och vantar med mera så är det oftast enklare för alla.

När det kommer till material på hallinredningen så är de som är tillverkade i plast, helt giftfri och fri från melanin och BPA. Detta är viktigt för oss att man tar ansvar för att det inte är farliga material i produkterna. Sedan finns det även små askar i kork och marmor medan de större hallförvaringen är av metall. Det finns mycket trevlig hallinredning från tyska blomus tillverkat i rostfritt stål som är värda att slå ett litet extra slag för. Är det någon produkt eller modell ni inte hittar så är ni alltid välkomna att kontakta oss så hjälper vi till.

Läs mer
Stäng
Nollställ filtret

31 Produkter

Stäng

Hallförvaring och inredning i hallen

Här ovan har vi samlat mycket som är passande för inredning i hallen och samtidigt är bra hallförvaring. Det finns allt från små askar till större lådor o backar att förvara små till större kläder och saker. Även hallinredning så som praktiska hyllor och krokar att hänga kläder och förvara askar och backar och givetvis hatten på. Med andra ord finns här möjlighet att få riktig ordning i hallen med prylar i en snygg och genomtänkt design. Något som är viktigt för oss när vi tar in produkter i sortimentet är både att kvaliteten hög och att materialen inte innehåller skadliga ämnen vilket gör att man som kund kan vara trygg med valet av våra produkter.

Trustpilot

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaSuomi