Snabba leveranser och fri frakt över 500kr på SPOTiLED.SE

Leveranser

Posten.se     


Vi använder oss av Posten och DHL för att leverera våra varor. Fraktfritt över 500kr, annars endast 49kr i fraktavgift. Företag betalar 99kr för DHL paket alt 49kr för Servicepoint (inklusive moms).

Lagervaror skickas samma dag för beställningar som lagts innan kl 13:00 på vardagar. Leveranstiden på lagervaror är normalt 1-3 vardagar inom Sverige och hamnar på närmsta postombud eller DHL Servicepoint. Postombud eller Servicepoint innebär att ni kan hämta ut paketet i närmsta ICA, Hemköp eller liknande.

Om produkten finns på vårt centrallager och leveransen sker inom Sverige tar det normalt 1-3 arbetsdagar innan produkten kommer fram. Icke lagervaror tar ofta mellan ca 1-3 veckor, i dessa fall kontaktar vi er alltid med ett estimerat leveransdatum. Lagersaldo framgår på varje produkt, är varan tillfälligt slutsåld står istället den uppskattade leveranstiden. Vi gör alltid allt i vår makt för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Om leveransen tar längre tid än beräknat kan det bero på att tillverkaren dröjt med sin leverans. Alla produkter som säljs via SPOTiLED.SE kontrolleras även från ev. transportskador mm innan de skickas vidare till er.

Vi ser även till att du skall veta när din leverans kommer, så om leveransen av någon anledning skulle gå över tiden så får du information om det direkt.
Allt för att du skall känna dig trygg med vad som händer från det att ordern läggs till produkterna når er.

Leveransstatus
När vi har tagit emot din beställning får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även ett e-postmeddelande med en länk till en leveransstatussida, där du kan följa leveransen från det att produkten/produkterna lämnar vårt lager till dess att de levereras till ditt närmsta postombud eller DHL Servicepoint. När paketet finns att hämtas ut aviseras detta via SMS till angivet mobilnummer.

Leveransförsening
Om en leveransförsening skulle uppstå meddelar vi dig detta via telefon eller mail. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, till exempel om vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande mot oss.

Transportskador
Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till oss via e-post: info@spotiled.se eller telefon: 08-410 71 111. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du packar upp produkterna och inspekterar dem noggrant.

För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.

För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Företagskunder
Till företag skickar vi antingen med DHL paket till en kostnad på 99kr, som körs ut till leveransadressen, eller med DHL Servicepoint som då levereras till närmsta utlämningsställe och kostar 49kr. Ni väljer i kassan vilken leveransmetod ni föredrar. Väljer ni DHL paket som leverans till företagsadressen under dagtid (innan kl. 16.00), så behöver adressen vara bemannad om inget annat avtalats med oss eller DHL. Tänk på att leveransen endast aviseras via mail när den skickas från oss men inte när den är påväg att köras ut. Om det inte finns någon som kan ta emot paketet levereras det till närmsta DHL serviceställe där det efter avisering kan hämtas ut mot uppvisande av legitimation. I de fall ingen varit på plats och mottagit paketet så debiteras en avgift som DHL tar för leveranshinder. Priserna angivna inklusive moms.

Ej uthämtat paket vid postförskottsbetalning
Kostnaden för ej uthämtat paket är 300 kr. Denna kostnad faktureras i samtliga fall ett paket ej blir uthämtat.

Returfrakter
Vid eventuella returer så betalas denna av kunden. I de fall det är en reklamation eller garantiärende så betalar vi frakten på produkterna det avser. Då skickas en fraktsedel på mejl till kunden som kan användas för att skicka paketet. Vi står endast för frakten då våra fraktsedlar används.

 

Leveranser till Norge

Mer information om detta finner ni genom att klicka på länken här.

Erbjudanden och tips

Missa inte våra erbjudanden och tips, fyll i din epostadress så får du erbjudanden direkt när de dyker upp!

* E-post: